Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin alb dulce - Tamaioasa Romaneasca Dulce 2018, 0.75L, Prince Stirbey

Tamaioasa Romaneasca Dulce 2018, 0.75L, Prince Stirbey

69.65 Lei (TVA inclus)
Produs specific podgoriei Dragasani, acest soi dezvaluie un buchet aromatic surpinzator de scortisoara, muscat, trandafiri si fructe exotice, intarit de un rest de zahar, bine echilibrat de o aciditate care ii confera prospetime. Este insotitorul ideal al pate-ului de ficat sau din vanat, fie al deserturilor cremoase sau dulci. Prince Stirbey Tamaioasa Romaneasca Dulce este produs in editie ... vezi mai mult
Romania
Alb
Dulce
10%
Cod produs: 437     Disponibilitate: STOC LIMITAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Tamaioasa Romaneasca Dulce 2018, 0.75L, Prince Stirbey

Produs specific podgoriei Dragasani, acest soi dezvaluie un buchet aromatic surpinzator de scortisoara, muscat, trandafiri si fructe exotice, intarit de un rest de zahar, bine echilibrat de o aciditate care ii confera prospetime. Este insotitorul ideal al pate-ului de ficat sau din vanat, fie al deserturilor cremoase sau dulci.

Prince Stirbey Tamaioasa Romaneasca Dulce este produs in editie limitata.Crama Prince Stirbey

Crama Prince Stirbey este adepta soiurilor traditionale, evoluate si adaptate prin veacuri la conditiile pedo-climatice ale unei podgorii. Numai acolo pot sa dezvolte caracterele lor din plin. Soiurile sunt vinificate separat, producand numai vinuri din soiuri pure, pentru a scoate la iveala caracterul fiecarui soi in parte.

Alte vinuri foarte interesante