Acest soi din Franta s-a adaptat foarte bine in Dragasani de peste 100 de ani. Terroir-ul local permite dezvoltarea intensa a caracterului fructuos tipic acestui soi, insotit de taninuri complexe dar nu insistente. Abia dupa minim 12 luni de maturare in baricuri frantuzesti si romanesti se imbuteliaza acest vin. Tratarea strugurilor cu grija in crama si folosirea butoaielor vechi asigura mentinerea elementelor caracteristice soiului si in vinul maturizat.
Langa o carne de vanat sau branzeturi maturizate acest Cabernet dezvaluie toata adancimea si complexitatea lui.
Prince Stirbey Cabernet Sauvignon este produs in editie limitata.
Crama Prince Stirbey este adepta soiurilor traditionale, evoluate si adaptate prin veacuri la conditiile pedo-climatice ale unei podgorii. Numai acolo pot sa dezvolte caracterele lor din plin. Soiurile sunt vinificate separat, producand numai vinuri din soiuri pure, pentru a scoate la iveala caracterul fiecarui soi in parte.