Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin roşu sec - Cantus Primus Feteasca Neagra 2016, 0.75L, Viile Metamorfosis

Cantus Primus Feteasca Neagra 2016, 0.75L, Viile Metamorfosis

85.26 Lei (TVA inclus)
Viile Metamorfosis Cantus Primus Fetească Neagră este un vin cu o culoare atractivă, roșu - închis cu reflexii rubinii. Aromele intense amintesc de fructe roșii ajunse la maturitate, gemuri din prune și cireșe și se întrepătrund cu notele minerale și de condiment dulce. La gust este amplu, generos cu tanini moi și un final lung și plăcut. Vinul a fost ... vezi mai mult
Roşu
Sec
15.5%
Cod produs: 49     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Cantus Primus Feteasca Neagra 2016, 0.75L, Viile Metamorfosis

Viile Metamorfosis Cantus Primus Fetească Neagră este un vin cu o culoare atractivă, roșu - închis cu reflexii rubinii. Aromele intense amintesc de fructe roșii ajunse la maturitate, gemuri din prune și cireșe și se întrepătrund cu notele minerale și de condiment dulce. La gust este amplu, generos cu tanini moi și un final lung și plăcut. Vinul a fost maturat în inox, budana și baric de stejar timp de 16 luni.

Se recomandă servirea alături de brânzeturi, fripturi din carne roșie sau ciuperci și alături de preparate tradiționale românești .

Temperatura ideală de servire este de 16° C.Crama Viile Metamorfosis

Înființată în 2008, compania îmbină tradiția familiei Antinori cu talentul oenologului Fiorenzo Rista. Investiția a presupus achiziția a 100 de hectare de teren, dintre care 67.5 hectare plantate cu viță-de-vie, în zonele viticole Valea Urloi, Fințești și Năeni din Podgoria Dealu Mare, replantarea unei suprafețe de 52.5 hectare, precum și achiziția, renovarea și tetehnologizarea cramei de la Vadu Săpat. 

Viile au fost plantate pe coline cu pante line, iar soiurile de struguri au fost selecționate în funcție de caracteristicile fiecărei parcele în parte. Compania își propune să promoveze soiurile autohtone și o viticultură sustenabilă. În 2013 a obținut certificarea pentru primele 15 hectare de viță-de-vie ecologică, prin Austria Bio Garantie, unul dintre liderii europeni în ceea ce privește inspecția și certificarea ecologică în agricultură. 

Alte vinuri care te-ar putea interesa