Ie de Fintesti Shiraz 1000 de Chipuri este obținut din struguri de Shiraz de pe plantaţiile din zona Finţeşti-Naeni din Dealu Mare. Vinul este maturat în butoaie de stejar timp de 24 luni și în sticla timp de 12 luni. Rezultatul este un vin puternic, cu nas de cireșe amare și prune uscate ce se contopesc armonios în aroma de vanilie și ciocolată. Gustativ, ne încântă note de mure, tabac, vanilie și ușoare note de condiment.
Primele vinuri au fost produse în 2011 sub numele de 1000 de Chipuri. Povestea acestora este deosebită: fiecare vin poartă numele și chipul persoanei de la care a fost preluat pământul. Cantea, Luscan sau Iordache nu sunt doar nume de familie sau numele unor vinuri, ci "povestea bunicilor și părinților noștri". Este un semn de respect, o recuperare morală a tradiției noastre, a eforturilor făcute, a dragostei față de pământ.