Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin roşu sec - Saperavi 2016, 0.75L, Gitana Winery

Saperavi 2016, 0.75L, Gitana Winery

83.00 Lei (TVA inclus)
Gitana Saperavi este un vin de un roșu rubiniu intens, cu nuanțe purpurii. O poveste captivantă, în mii de capitole, pe care o citești cu sufletul la gură. Parfumul stârnește o curiozitate irezistibilă. Aroma fină, complexă și bogată de fructe roșii și o mineralitate foarte pronunțată datorită maturării în argilă. Te surprinde și te ... vezi mai mult
Republica Moldova
Roşu
Sec
2016
14%
Cod produs: 8     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Saperavi 2016, 0.75L, Gitana Winery

Gitana Saperavi este un vin de un roșu rubiniu intens, cu nuanțe purpurii. O poveste captivantă, în mii de capitole, pe care o citești cu sufletul la gură. Parfumul stârnește o curiozitate irezistibilă. Aroma fină, complexă și bogată de fructe roșii și o mineralitate foarte pronunțată datorită maturării în argilă. Te surprinde și te lasă fără cuvinte prin gustul intens și complex, cu note de frișcă. Un vin potrivit pentru a-l savura în tihnă sau pentru a-l oferi cadou.

Gitana Saperavi se potrivește cu carnea de miel sau de vânat, cu legume proaspete și brânzeturi.

Temperatura recomandată de consum este 18° C.Crama Gitana Winery

Vinul Gitana reprezintă rezultatul împletirii armonioase dintre generozitatea naturii și munca omului. Este rodul pasiunii pentru vinificație a familiei Dulgher, susținut de un terroir excepțional. Gitana reprezintă un simbol al confluenței dintre tradiție și modernitate, o întoarcere spre origini, dar în același timp și o privire spre viitor, marcând astfel o etapă importantă în renașterea vinurilor moldovenești.

Vinurile Gitana sunt vinuri complexe și elegante, create într-un stil deosebit, care reușesc să cuprindă în esența lor specificul și caracterul zonei din care provin, Valul lui Traian. Experții în domeniu susțin că această regiune este este una dintre cele mai bune din Republica Moldova pentru cultivarea soiurilor de struguri pentru vinurile roșii și licoroase, datorită condițiilor de mediu, asemănătoare celor din renumitele zone viticole Bordeaux (Franța) și Piemont (Italia).

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   saperavi  -   gitana winery  -   saperavi  -   vinuri republic of moldova  -   vin gitana winery  -   saperavi 2016  -   vin roşu sec  -