Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin alb sec - Rezerva Contelui Alb 2017, 0.75L, SERVE

Rezerva Contelui Alb 2017, 0.75L, SERVE

26.93 Lei (TVA inclus)
Rezerva Contelui este o colecţie de vinuri ce sintetizează experienţa SERVE. Astfel, după 23 de ani de activitate, ne-am propus să marcăm o nouă piatră de hotar în istoria SERVE. Începând cu anul 2016 oferim sub această etichetă vinuri de foarte bună calitate, realizate din plantațiile   înființate de noi în anul 2005 în Dealu Mare. ... vezi mai mult
Romania
Alb
Sec
12.7%
Cod produs: 80     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Rezerva Contelui Alb 2017, 0.75L, SERVE

Rezerva Contelui este o colecţie de vinuri ce sintetizează experienţa SERVE. Astfel, după 23 de ani de activitate, ne-am propus să marcăm o nouă piatră de hotar în istoria SERVE.

Începând cu anul 2016 oferim sub această etichetă vinuri de foarte bună calitate, realizate din plantațiile   înființate de noi în anul 2005 în Dealu Mare. Strugurii, culeși manual la primele ore ale zilei, sunt transportați în cramă și păstrați în containere frigorifice până ce ajung la temperatura optimă pentru prelucrare.

Mustul, obținut prin presare în prese pneumatice, este fermentat la temperaturi controlate, apoi stabilizat și îmbuteliat, pentru a păstra intacte aromele și prospețimea.

Rezerva Contelui Alb recolta 2016 înglobează esența fiecăruia dintre cele trei soiuri pe care le reunește: Riesling, Sauvignon Blanc și Fetească Albă.

Acest vin se poate servi ca aperitiv, cu salate ușoare de vară, fructe de mare, pește, carne albă, pizza, paste sau brânzeturi ușoare.Crama SERVE

După o perioadă de început (1995 – 2001) în care am lucrat cu echipamentele și utilajele montate într-o cramă déjà existentă, am construit o cramă complet nouă pe un amplasament din Ceptura, situat în apropierea viilor noastre. Construcția a început în anul 2000 și prima îmbuteliere a avut loc în 2001, prima recoltă vinificându-se în anul 2002. Crama noastră se caracterizează prin suplețe în utilizare și combinația între modern și tradițional ca tehnici și echipamente utilizate.
De-a lungul anilor, am mărit succesiv capacitatea cramei, urmărind adaptarea de tehnici moderne de vinificare. Astfel, în 2005 am completat capacitatea de prelucrare la strugurii albi, cu 2700 hl în inox, iar în anul 2007 am mărit capacitatea de stocare la temperatură controlată (hala climatizată dotată cu 2000 hl capacitate de stocaj în vase din inox) și am construit și amenajat un spațiu pentru maturarea vinului în butoaie de stejar, de asemenea climatizat, cu o capacitate de 1000 hl.

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   rezerva contelui alb  -   serve  -   feteasca alba  -   riesling de rhin  -   sauvignon blanc  -   vinuri romania  -   vin serve  -   rezerva contelui alb 2017  -   vin alb sec  -