Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin rose sec - Grenache Cinsault 2017, 0.75L, JP Chenet

Grenache Cinsault 2017, 0.75L, JP Chenet

28.35 Lei (TVA inclus)
JP Chenet Grenache Cinsault este un vin Rose expresiv, cu arome intense de fructe roșii proaspete și dulceață de fragi. Este delicat, revigorant, cu aciditate echilibrată.  Se potrivește perfect alături de tapas, salate și fructe de mare. Perfect ca aperitiv.  Temperatura recomandată de servire este de 8-10° C. Vin din regiunea Pays d'Oc, ... vezi mai mult
Franta
Rose
Sec
12.5%
Cod produs: 147     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Grenache Cinsault 2017, 0.75L, JP Chenet

JP Chenet Grenache Cinsault este un vin Rose expresiv, cu arome intense de fructe roșii proaspete și dulceață de fragi. Este delicat, revigorant, cu aciditate echilibrată. 

Se potrivește perfect alături de tapas, salate și fructe de mare. Perfect ca aperitiv. 

Temperatura recomandată de servire este de 8-10° C.

Vin din regiunea Pays d'Oc, sudul Franței, este realizat din struguri Grenache 70% şi Cinsault 30%, culeşi la maturitate deplină din regiunea Languedoc-Roussillon. Procesul de fermentaţie se desfăşoară la temperaturi scăzute pentru a conserva bogăţia aromelor, iar maturarea are loc în cisterne de oţel inoxidabil.

 Crama JP Chenet

În anul 1984, Joseph Helfrich, un artist-antreprenor, a proiectat o sticlă cu o formă revoluționară, un design îndrăznet, original. Sticla, botezată Joséphine, se distinge prin curbele sale inițiale: un gât înclinat și un corp generos. A fost o adevarată provocare la acea dată. În acest context piața de vinuri franțuzești este îmbogățită cu încă un nume: JP Chenet. La acea vreme, JP. Chenet a fost cunoscut sub numele de J.P. Chanel, după Jean-Paul Chanel, cel mai apropiat colaborator al lui Joseph Helfrich, care a contribuit activ la dezvoltarea JP. Chenet în întreaga lume. Succesul răsunător pe care l-au avut aceste vinuri excepționale din sudul Franței vorbește de la sine despre calitatea, expresivitatea și unicitatea sortimentelor. 

JP Chenet este cel mai bine vândut vin franțuzesc din lume. Brandul întruchipează imaginea vinului modern, plăcut, ușor de băut. 

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   grenache cinsault  -   jp chenet  -   cinsault  -   grenache  -   vinuri france  -   vin jp chenet  -   grenache cinsault 2017  -   vin rose sec  -