Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin roşu sec - Titan Feteasca Neagra 2015, 0.75L, Liliac

Titan Feteasca Neagra 2015, 0.75L, Liliac

617.93 Lei (TVA inclus)
Liliac Titan Fetească Neagră este un vin complex, maturat în baricuri de stejar transilvănean 24 luni și ținut încă 12 luni în sticlă. Vinul este unul corpolent și echilibrat în tanini. Gustativ, ne surprinde  cu note de vanilie, vișine coapte și o atingere fină de scorțisoară. Liliac Titan Fetească Neagră apare doar când toate ... vezi mai mult
Romania
Roşu
Sec
14%
Cod produs: 258     Disponibilitate: STOC LIMITAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Titan Feteasca Neagra 2015, 0.75L, Liliac

Liliac Titan Fetească Neagră este un vin complex, maturat în baricuri de stejar transilvănean 24 luni și ținut încă 12 luni în sticlă. Vinul este unul corpolent și echilibrat în tanini. Gustativ, ne surprinde  cu note de vanilie, vișine coapte și o atingere fină de scorțisoară.

Liliac Titan Fetească Neagră apare doar când toate condițiile pentru un asemenea vin sunt întrunite, într-o prezentare deosebită, fiind gravată cu emblemă din piele naturală, lucrată manual. Titan 2015 face parte dintr-o colecție ediție limitată de doar 900 de sticle și este cadoul perfect pentru un colecționar pasionat de vin, fiind livrat într-o cutie deosebită din piele.

Recomandăm servirea acestui vin la temperatura de 18°C, alături de mușchi de vită, brânzeturi maturate sau paste cu porcini.

 Crama Liliac

În zilele noastre, Liliac reînvie tradiţia seculară pe care Transilvania o are în viticultură. Peisajul secular şi tehnica modernă crează, pe cele 52 de hectare, o simbioză perfectă. Aici sunt create vinuri autohtone, care cuceresc prin rafinament şi complexitate. Indiferent dacă sunt albe, roşii, roze sau irezistibil de dulci, de fiecare dată când deschidem o sticlă de Liliac, experienţe incredibile sunt pe punctul de a fi descoperite.

Astfel, în vinurile Liliac, pe lângă strugurii româneşti, culeşi cu multă migală şi dragoste, se regăseşte și un procent semnificativ de experienţă austriacă. Iar sub îndrumarea specialistului Rudolf Krizan, care a studiat ani de zile diversele aspectele ale producerii vinului, atat lucrarile din cadrul podgoriei, cât şi cele din cramă se ridică la cel mai înalt grad de profesionalism. Vorbim aşadar despre un consorţiu al pasionaților de vin, care subliniază standardele ridicate ale vinului Liliac.

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   titan feteasca neagra  -   liliac  -   feteasca neagra  -   vinuri romania  -   vin liliac  -   titan feteasca neagra 2015  -   vin roşu sec  -