Clos des Colombes Petit Clos Roșu este un asamblaj majoritar de Syrah, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră și Pinot Noir. Este un vin lejer, cu arome de lemn și gem de fructe roșii. Are un gust instens de mere roșii, mure, zmeură, prune afumate, cuișoare.
Clos des Colombes Petit Clos Roșu poate fi servit alături de preparate din carne de pui, curcan sau porc, precum și de produse din bucătăria mediteraneană.
Temperatura recomandată de servire este de 12-14°C.
DOMENIILE CLOS DES COLOMBES sunt rezultatul unui vis nebunesc al lui Anne Marie Rosenberg, care a transformat o veche fermă, situată la malul Mării Negre, într-un domeniu viticol.
Un vin bun nu poate exista fără un pământ bun și fără o muncă riguroasă în vie.
Viile au fost plantate, în jurul proprietății, în 2007 și 2008 pe un sol special numit terra rossa, care produce struguri foarte marcați de solul -terroir- în care radaciniile se înfig lent și adânc, căutând umiditatea și nutrimentele necesare unei bune dezvoltări.