Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin roşu sec - Negre (Feteasca Neagra - Rara Neagra) 2017, 0.75L, Fautor

Negre (Feteasca Neagra - Rara Neagra) 2017, 0.75L, Fautor

999.99 Lei (TVA inclus)
Un vin cu temperament care îmbină semeţia soiului Rară Neagră şi fineţea soiului Fetească Neagră. În aromă predomină  cireşe amare, vişine, mure negre şi afine. Maturat în butoaie de lemn de stejar timp de 6 luni, condimentat şi catifelat este tocmai potrivit pentru a fi servit. Fautor Negre (Fetească Neagră - Rară Neagră) ... vezi mai mult
Republica Moldova
Roşu
Sec
14.5%
Cod produs: 295     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Negre (Feteasca Neagra - Rara Neagra) 2017, 0.75L, Fautor

Un vin cu temperament care îmbină semeţia soiului Rară Neagră şi fineţea soiului Fetească Neagră. În aromă predomină 
cireşe amare, vişine, mure negre şi afine. Maturat în butoaie de lemn de stejar timp de 6 luni, condimentat şi catifelat este tocmai potrivit pentru a fi servit.

Fautor Negre (Fetească Neagră - Rară Neagră) este câştigătorul a 17 medalii în anul 2018 şi 10 in 2017, fiind evaluat la 88 de puncte Parker.

Fautor Negre 2017 din Moldova, desemnat cel mai bun vin roșu din lume la Concours Mondial Bruxelles 2022.

Un vin ce va evolua excelent pe termen lung (peste 10 ani).Crama Fautor

Compania de familie „F'autor’’ a fost fondată la sfârşitul secolului XX. Calea parcursă de la începuturi până azi a fost marcată de performanțe și distincţii, iar la baza succesului a stat experienţa şi entuziasmul membrilor familiei, cât şi talentul vinificatorului. În 2003-2006 au fost implementate tehnologii avansate și plantați butași de viță-de-vie, pentru ca astăzi podgoriile „Fautor’’ să se extindă pe un areal de cca. 350 ha. Atât vinăria, cât şi plantaţiile sunt amplasate în microzona Tigheci, făcând parte din zona viti-vinicolă „Valul lui Traian” la Sudul Moldovei. Microzona Tigheci este una absolut unică, fiind foarte reuşită pentru producerea vinurilor de calitate atât albe, cât şi roşii. Denumirea „Fautor” îsi trage originea din limba latină şi semnifică „creator, autor”, purtând semnificatia unei responsabilități maxime pentru calitate și abordarea personalizată a vinificatorului. Fautor Winery este o crama ce obține foarte multe premii la nivel internațional. Dintre acestea, putem aminti: „Best Producer Still Wine Moldova” 2019 – titlu oferit pentru Fautor Winery de către jurații prestigiosului Berliner Wine Trophy, 3 mari medalii de aur la Frankfurt International Trophy - Wine, Beer and Spirits Competition. In anul 2022, crama Fautor a obtinut marea medalie de aur pentru cel mai bun bin rosu din lume, "Negre 2017", la Concours Mondial de Bruxelles.

Alte vinuri care te-ar putea interesa