Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin roşu sec - Autograf Merlot 2014, 0.75L, Gitana Winery

Autograf Merlot 2014, 0.75L, Gitana Winery

65.64 Lei (TVA inclus)
Acest Merlot, vin roșu, matur, face parte din colecția Gitana Autograf, maturat pe o perioadă de 14 luni în butoaie de stejar provenite din Krasnodar, în condiții controlate de umiditate și temperatură. Este obținut din struguri culeși manual din cele mai bune parcele din regiunea viticolă Valul lui Traian, cu cea mai bună expunere la soare. De o culoare ... vezi mai mult
Republica Moldova
Roşu
Sec
2014
14%
Cod produs: 3     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Autograf Merlot 2014, 0.75L, Gitana Winery

Acest Merlot, vin roșu, matur, face parte din colecția Gitana Autograf, maturat pe o perioadă de 14 luni în butoaie de stejar provenite din Krasnodar, în condiții controlate de umiditate și temperatură. Este obținut din struguri culeși manual din cele mai bune parcele din regiunea viticolă Valul lui Traian, cu cea mai bună expunere la soare. De o culoare rubinie închisă, cu reflexii purpurii, acest vin intens impresionează prin aromele complexe de fructe de pădure. Este un vin consistent și echilibrat, cu nuanțe de prune uscate și ciocolată amară.

Se poate asocia cu preparate din carne la grătar, carne roșie, carne de curcan sau rață.

Temperatura recomandată de consum este 18° C.Crama Gitana Winery

Vinul Gitana reprezintă rezultatul împletirii armonioase dintre generozitatea naturii și munca omului. Este rodul pasiunii pentru vinificație a familiei Dulgher, susținut de un terroir excepțional. Gitana reprezintă un simbol al confluenței dintre tradiție și modernitate, o întoarcere spre origini, dar în același timp și o privire spre viitor, marcând astfel o etapă importantă în renașterea vinurilor moldovenești.

Vinurile Gitana sunt vinuri complexe și elegante, create într-un stil deosebit, care reușesc să cuprindă în esența lor specificul și caracterul zonei din care provin, Valul lui Traian. Experții în domeniu susțin că această regiune este este una dintre cele mai bune din Republica Moldova pentru cultivarea soiurilor de struguri pentru vinurile roșii și licoroase, datorită condițiilor de mediu, asemănătoare celor din renumitele zone viticole Bordeaux (Franța) și Piemont (Italia).

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   autograf merlot  -   gitana winery  -   merlot  -   vinuri republic of moldova  -   vin gitana winery  -   autograf merlot 2014  -   vin roşu sec  -