Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin alb sec - Feteasca Alba 2018, 0.75L, Liliac

Feteasca Alba 2018, 0.75L, Liliac

37.79 Lei (TVA inclus)
Liliac Fetească Albă este un vin de culoare galben pal ce indica un vin elegant. Se deschide cu arome de flori de tei, nuante de lamaie si note de bezea. Gustul este echilibrat si delicat, cu aciditate revigoranta, specifica terroir-ului transilvanean, care dezvaluie note de citrice si minerale. Enologul ne recomanda asocierea vinului Liliac Fetească Albă cu fructele de ... vezi mai mult
Romania
Alb
Sec
12%
Cod produs: 324     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Feteasca Alba 2018, 0.75L, Liliac

Liliac Fetească Albă este un vin de culoare galben pal ce indica un vin elegant. Se deschide cu arome de flori de tei, nuante de lamaie si note de bezea. Gustul este echilibrat si delicat, cu aciditate revigoranta, specifica terroir-ului transilvanean, care dezvaluie note de citrice si minerale.

Enologul ne recomanda asocierea vinului Liliac Fetească Albă cu fructele de mare, salatele de vara si mancarea asiatica usor condimentata.

emperatura recomandată de servire este de 10° C.Crama Liliac

În zilele noastre, Liliac reînvie tradiţia seculară pe care Transilvania o are în viticultură. Peisajul secular şi tehnica modernă crează, pe cele 52 de hectare, o simbioză perfectă. Aici sunt create vinuri autohtone, care cuceresc prin rafinament şi complexitate. Indiferent dacă sunt albe, roşii, roze sau irezistibil de dulci, de fiecare dată când deschidem o sticlă de Liliac, experienţe incredibile sunt pe punctul de a fi descoperite.

Astfel, în vinurile Liliac, pe lângă strugurii româneşti, culeşi cu multă migală şi dragoste, se regăseşte și un procent semnificativ de experienţă austriacă. Iar sub îndrumarea specialistului Rudolf Krizan, care a studiat ani de zile diversele aspectele ale producerii vinului, atat lucrarile din cadrul podgoriei, cât şi cele din cramă se ridică la cel mai înalt grad de profesionalism. Vorbim aşadar despre un consorţiu al pasionaților de vin, care subliniază standardele ridicate ale vinului Liliac.

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   feteasca alba  -   liliac  -   feteasca alba  -   vinuri romania  -   vin liliac  -   feteasca alba 2018  -   vin alb sec  -