Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin roşu sec - Rara Neagra Classico 2016, 0.75L, Gitana Winery

Rara Neagra Classico 2016, 0.75L, Gitana Winery

60.36 Lei (TVA inclus)
Gitana Rara Neagra Classico este un vin tanar, expresiv, tipic, cu arome de fructe rosii de padure, in special mure, iar maturarea timp de 2 ani in baricuri de stejar din Krasnodar ii adauga arome fine de ciocolata neagra si vanilie. Recomandam consumul Gitana Rara Neagra Classico imediat, dar cu siguranta poate fi pastrat in pivnita pentru desavarsire. Temperatura recomandata de ... vezi mai mult
Republica Moldova
Roşu
Sec
14%
Cod produs: 331     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Rara Neagra Classico 2016, 0.75L, Gitana Winery

Gitana Rara Neagra Classico este un vin tanar, expresiv, tipic, cu arome de fructe rosii de padure, in special mure, iar maturarea timp de 2 ani in baricuri de stejar din Krasnodar ii adauga arome fine de ciocolata neagra si vanilie.

Recomandam consumul Gitana Rara Neagra Classico imediat, dar cu siguranta poate fi pastrat in pivnita pentru desavarsire.

Temperatura recomandata de servire: 18 °CCrama Gitana Winery

Vinul Gitana reprezintă rezultatul împletirii armonioase dintre generozitatea naturii și munca omului. Este rodul pasiunii pentru vinificație a familiei Dulgher, susținut de un terroir excepțional. Gitana reprezintă un simbol al confluenței dintre tradiție și modernitate, o întoarcere spre origini, dar în același timp și o privire spre viitor, marcând astfel o etapă importantă în renașterea vinurilor moldovenești.

Vinurile Gitana sunt vinuri complexe și elegante, create într-un stil deosebit, care reușesc să cuprindă în esența lor specificul și caracterul zonei din care provin, Valul lui Traian. Experții în domeniu susțin că această regiune este este una dintre cele mai bune din Republica Moldova pentru cultivarea soiurilor de struguri pentru vinurile roșii și licoroase, datorită condițiilor de mediu, asemănătoare celor din renumitele zone viticole Bordeaux (Franța) și Piemont (Italia).

Alte vinuri care te-ar putea interesa