Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin rose sec - Roz de Gitana 2018, 0.75L, Gitana Winery

Roz de Gitana 2018, 0.75L, Gitana Winery

29.99 Lei (TVA inclus)
Roz de Gitana este un rose complex și mineral, de o culoare vie, dezvăluie arome ușoare de fructe de pădure, urmate de capșune și cireșe de mai. Aciditatea vioaie susține gustul complex ce provine de la soiul Merlot. Este bogat și echilibrat, cu o fructozitate foarte bună și final plăcut, acid prelungit. Se recomandă la aperitiv sau cu preparate ușoare din pește și ... vezi mai mult
Republica Moldova
Rose
Sec
2018
13%
Cod produs: 340     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Roz de Gitana 2018, 0.75L, Gitana Winery

Roz de Gitana este un rose complex și mineral, de o culoare vie, dezvăluie arome ușoare de fructe de pădure, urmate de capșune și cireșe de mai. Aciditatea vioaie susține gustul complex ce provine de la soiul Merlot. Este bogat și echilibrat, cu o fructozitate foarte bună și final plăcut, acid prelungit.

Se recomandă la aperitiv sau cu preparate ușoare din pește și carne albă. Este perfect cu brânzeturi.

Temperatura recomandată de consum este 8-10° C.Crama Gitana Winery

Vinul Gitana reprezintă rezultatul împletirii armonioase dintre generozitatea naturii și munca omului. Este rodul pasiunii pentru vinificație a familiei Dulgher, susținut de un terroir excepțional. Gitana reprezintă un simbol al confluenței dintre tradiție și modernitate, o întoarcere spre origini, dar în același timp și o privire spre viitor, marcând astfel o etapă importantă în renașterea vinurilor moldovenești.

Vinurile Gitana sunt vinuri complexe și elegante, create într-un stil deosebit, care reușesc să cuprindă în esența lor specificul și caracterul zonei din care provin, Valul lui Traian. Experții în domeniu susțin că această regiune este este una dintre cele mai bune din Republica Moldova pentru cultivarea soiurilor de struguri pentru vinurile roșii și licoroase, datorită condițiilor de mediu, asemănătoare celor din renumitele zone viticole Bordeaux (Franța) și Piemont (Italia).

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   roz de gitana  -   gitana winery  -   merlot  -   vinuri republic of moldova  -   vin gitana winery  -   roz de gitana 2018  -   vin rose sec  -