Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin roşu sec - Cabernet Sauvignon 2015, 0.75L, Viile Metamorfosis

Cabernet Sauvignon 2015, 0.75L, Viile Metamorfosis

34.10 Lei (TVA inclus)
Viile Metamorfosis Cabernet Sauvignon este un vin roșu rubiniu aprins, cu arome de fructe negre (mure și coacăze), pâine prăjită și note de piper date de păstrarea timp de 18 luni în butoaie mari de stejar. Gust generos, bine echilibrat, cu taninuri coapte și un post-gust neobosit.  Poate fi asociat cu carne roșie la grătar și ... vezi mai mult
Roşu
Sec
14%
Cod produs: 40     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Cabernet Sauvignon 2015, 0.75L, Viile Metamorfosis

Viile Metamorfosis Cabernet Sauvignon este un vin roșu rubiniu aprins, cu arome de fructe negre (mure și coacăze), pâine prăjită și note de piper date de păstrarea timp de 18 luni în butoaie mari de stejar. Gust generos, bine echilibrat, cu taninuri coapte și un post-gust neobosit. 

Poate fi asociat cu carne roșie la grătar și brânzeturi. 

Temperatura recomandată de consum este de 16° C.Crama Viile Metamorfosis

Înființată în 2008, compania îmbină tradiția familiei Antinori cu talentul oenologului Fiorenzo Rista. Investiția a presupus achiziția a 100 de hectare de teren, dintre care 67.5 hectare plantate cu viță-de-vie, în zonele viticole Valea Urloi, Fințești și Năeni din Podgoria Dealu Mare, replantarea unei suprafețe de 52.5 hectare, precum și achiziția, renovarea și tetehnologizarea cramei de la Vadu Săpat. 

Viile au fost plantate pe coline cu pante line, iar soiurile de struguri au fost selecționate în funcție de caracteristicile fiecărei parcele în parte. Compania își propune să promoveze soiurile autohtone și o viticultură sustenabilă. În 2013 a obținut certificarea pentru primele 15 hectare de viță-de-vie ecologică, prin Austria Bio Garantie, unul dintre liderii europeni în ceea ce privește inspecția și certificarea ecologică în agricultură. 

Alte vinuri care te-ar putea interesa