Cepari Crâmpoșie Selecționată face parte dintr-o colecție privată limitată de 10300 de sticle.
Cu multă vreme în urmă, Crâmpoșia, în locul ei de origine, Cepari-Cârlogani, se culegea după cea de-a treia zi de la căderea brumei când strugurele atingea culoarea galben-ruginie, iar gustul era desăvârșit.
Cu respect față de tradiție și pasiune pentru relansarea soiurilor autohtone, Crama Cepari a obținut un vin care încântă prin aroma strugurilor de odinioară și gustul complex, remanent și savuros.
La prima impresie, acest vin dă senzația unui vin dulce, datorită aromelor de mere verzi bine coapte și alcoolului excelent integrat.
Temperatura ideală de servire este de 8 - 10° C.
Crama Cepari este o emblemă creată de pasiunea pentru vin a enologului Ilarie Prioteasa. Ucenicia ca stagiar în vechile crame ale Drăgăşanului a fost continuată la nivel profesional în crama proprie, concepută după standardele moderne mereu în schimbare ale domeniului. Investiţiile în plantaţii, tehnologie, oameni şi promovare încearcă să rescrie o continuitate a istoriei vinului pentru zona de originea soiului Crâmpoşie.