Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin roşu sec - Brunello di Montalcino Poggio alle Mura 2013, 0.75L, Castello Banfi

Brunello di Montalcino Poggio alle Mura 2013, 0.75L, Castello Banfi

438.36 Lei (TVA inclus)
Castello Banfi Brunello di Montalcino Poggio alle Mura este un vin de culoare roșu cu reflexe de mov, intens și foarte pronunțat; cu un buchet complex, captivant, proaspat și dulce; cu esențe de prune, cireșe, dulceață de mure și zmeură combinat cu note subtile de ciocolată, vanilie și lemn dulce. Gustul este o combinaţie surprinzătoare între ... vezi mai mult
Roşu
Sec
2013
13.5%
Cod produs: 159     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Brunello di Montalcino Poggio alle Mura 2013, 0.75L, Castello Banfi

Castello Banfi Brunello di Montalcino Poggio alle Mura este un vin de culoare roșu cu reflexe de mov, intens și foarte pronunțat; cu un buchet complex, captivant, proaspat și dulce; cu esențe de prune, cireșe, dulceață de mure și zmeură combinat cu note subtile de ciocolată, vanilie și lemn dulce. Gustul este o combinaţie surprinzătoare între forţă şi delicateţe, cu taninuri dulci şi subtili.

Acompaniază perfect carnea roșie, vânatul și brânzeturile maturate. Este un vin recomandat pentru contemplare, capabil de învechire pe termen lung.

Temperatura de servire recomandată este de 16-18° C.

Poggio alle Mura este obținut din stuguri, 100% Sangiovese, proveniți dintr-o combinație de clone selectate de pe domeniul Banfi, regiunea Toscana. Rezultat al mai mult de două decenii de cercetare experimentală, vinul este un minunat exemplu de cea mai bună sinteză de terroir, selecție și inovație tehnologică. Crama Castello Banfi

Amplasat între râurile Orcia şi Ombrone pe pantele sudice ale regiunii Montalcino din Toscana, domeniul Catello Banfi este unic din punctul de vedere al culturii şi tradiţiei în ceea ce priveşte vinul. O pleiadă de podgorii distincte, formează împreună o treime din totalul de 3000 de hectare al domeniului . Fiecare podgorie este unică din punctul de vedere al terroirului (tipul solului, soiul de struguri,etc.), însă acestea sunt unite din punct de vedere al tradiţiei şi al modului de producţie. Vinurile Castello Banfi sunt rezultatul unei selecţii atente a strugurilor din cele mai bune podgorii din Montalcino şi sunt un exemplu de nezdruncinat al unei tradiţii vechi şi înţelepte de producere a vinului combinată cu tehnologii inovatoare la nivelul vinificaţiei şi al podgoriilor.

Alte vinuri care te-ar putea interesa