Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin alb sec - Sarica Black Label Sauvignon Blanc 2017, 0.75L, Via Viticola Sarica Niculitel

Sarica Black Label Sauvignon Blanc 2017, 0.75L, Via Viticola Sarica Niculitel

24.53 Lei (TVA inclus)
Sarica Black Sauvignon Blanc de la Via Viticola Sarica Niculițel este un vin alb cu arome fine, exotice de mango și citrice. Gust echilibrat, cu o pronunțată mineralitate și o prospețime subliniată de o foarte bună aciditate. Poate fi asociat cu preparate din pește în crustă de ierburi aromatice, brânzeturi tinere. Temperatura recomandată de ... vezi mai mult
Cod produs: 205     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Sarica Black Label Sauvignon Blanc 2017, 0.75L, Via Viticola Sarica Niculitel

Sarica Black Sauvignon Blanc de la Via Viticola Sarica Niculițel este un vin alb cu arome fine, exotice de mango și citrice. Gust echilibrat, cu o pronunțată mineralitate și o prospețime subliniată de o foarte bună aciditate.

Poate fi asociat cu preparate din pește în crustă de ierburi aromatice, brânzeturi tinere.

Temperatura recomandată de consum este 8-10° C.

Dacă doriţi ceva deosebit, un vin impresionant care să completeze o ocazie specială, indiferent dacă vă distraţi cu prietenii acasă sau petreceţi o seară memorabilia în oraş, vinurile din gama Sarica Black Label vă vor satisfice pe deplin gusturile. Această gamă de vinuri este exclusiv pentru HoReCa şi magazinele specializate.

Savurând vinurile Sarica, gusti din istoria de milioane de ani a Munților Măcin, ce abundă în minerale și calcare, scăldați fiind, din abundență, de căldura și lumina soarelui.Crama Via Viticola Sarica Niculitel

Vinurile de Sarica Niculițel au o identitate bine conturată care le asigură un specific unic și le diferențiază de celelalte vinuri existente în prezent pe piață: un terroir unic, o podgorie cu cea mai veche istorie din Dobrogea și singura cu blazon episcopal, o plantație reconfigurată acum 10 ani cu cele mai valoroase clone ale unor soiuri nobile, între care se remarcă Aligote-ul, care aici își manifestă cea mai expresivă tipicitate de soi. 

Alte vinuri care te-ar putea interesa