Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin roşu sec - Sarica Essentia Cuvee 4 Sfinti Rosu 2017, 0.75L, Via Viticola Sarica Niculitel

Sarica Essentia Cuvee 4 Sfinti Rosu 2017, 0.75L, Via Viticola Sarica Niculitel

26.48 Lei (TVA inclus)
Sarica Essentia Cuvee 4 Sfinţi Roșu este un vin rubiniu cu arome fructate, plăcute ce duc spre cireșe amare, prune uscate, cafea, ciocolată. Cele patru soiuri componente s-au înfrățit elegant, rezultatul fiind un vin armonios. Gust plin, rotund, cu tanini catifelați, echilibrat și cu postgust lung. Poate fi asociat cu preparate din carne de porc, preparate ... vezi mai mult
Cod produs: 208     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Sarica Essentia Cuvee 4 Sfinti Rosu 2017, 0.75L, Via Viticola Sarica Niculitel

Sarica Essentia Cuvee 4 Sfinţi Roșu este un vin rubiniu cu arome fructate, plăcute ce duc spre cireșe amare, prune uscate, cafea, ciocolată. Cele patru soiuri componente s-au înfrățit elegant, rezultatul fiind un vin armonios. Gust plin, rotund, cu tanini catifelați, echilibrat și cu postgust lung.

Poate fi asociat cu preparate din carne de porc, preparate vânătorești, tochitură, oaie la cuptor, brânzeturi.

Temperatura recomandată de consum este 8-10° C.

Noi credem în soare şi pământ,  
​Noi credem în apă şi vânt, 
Noi credem că vinul e sfânt, 
​Noi credem în vinuri sublime, 

Noi credem în soiuri divine, 
Noi credem în Sfinţii Martiri, 
Cei 4 jertfiţi ca şi  EL, 
​Noi, la Sarica şi la Niculiţel. 

​Acesta este Crezul nostru, ceea ce ne defineşte, iar în gama Sarica Essentia se regăsesc toate soiurile sacre, specifice zonei noastre, Dobrogea, esenţa Sarica – Niculiţel.

Savurând vinurile Sarica, gusti din istoria de milioane de ani a Munților Măcin, ce abundă în minerale și calcare, scăldați fiind, din abundență, de căldura și lumina soarelui.Crama Via Viticola Sarica Niculitel

Vinurile de Sarica Niculițel au o identitate bine conturată care le asigură un specific unic și le diferențiază de celelalte vinuri existente în prezent pe piață: un terroir unic, o podgorie cu cea mai veche istorie din Dobrogea și singura cu blazon episcopal, o plantație reconfigurată acum 10 ani cu cele mai valoroase clone ale unor soiuri nobile, între care se remarcă Aligote-ul, care aici își manifestă cea mai expresivă tipicitate de soi. 

Alte vinuri care te-ar putea interesa