Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin alb sec - Caii de la Letea Sauvignon Blanc 2017, 0.75L, Via Viticola Sarica Niculitel

Caii de la Letea Sauvignon Blanc 2017, 0.75L, Via Viticola Sarica Niculitel

31.14 Lei (TVA inclus)
Caii de la Letea Sauvignon Blanc de la Via Viticola Sarica Niculițel este un vin alb sec cu aromă florală dominată de flori de soc, cu note bine conturate de citrice. Gustul este plin, fructat, armonios, cu o bună aciditate și un post-gust prelung.  Se recomandă asocierea cu pește la grătar, frigărui din carne de pasăre, ... vezi mai mult
Cod produs: 67     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Caii de la Letea Sauvignon Blanc 2017, 0.75L, Via Viticola Sarica Niculitel

Caii de la Letea Sauvignon Blanc de la Via Viticola Sarica Niculițel este un vin alb sec cu aromă florală dominată de flori de soc, cu note bine conturate de citrice. Gustul este plin, fructat, armonios, cu o bună aciditate și un post-gust prelung. 

Se recomandă asocierea cu pește la grătar, frigărui din carne de pasăre, brânzeturi tinere. 

Temperatura optimă de consum este de 10° C.

Vinurile din această gamă premium redau, în exprimare oenologică, spiritul de libertate, frumusețea și unicitatea pe care le simbolizează vestiții cai sălbatici de la Letea. Pentru acestă gama au fost selecționate cele mai bune vinuri ale fiecărui an de producție. 

Savurând vinurile Sarica, gusti din istoria de milioane de ani a Munților Măcin, ce abundă în minerale și calcare, scăldați fiind, din abundență, de căldura și lumina soarelui.Crama Via Viticola Sarica Niculitel

Vinurile de Sarica Niculițel au o identitate bine conturată care le asigură un specific unic și le diferențiază de celelalte vinuri existente în prezent pe piață: un terroir unic, o podgorie cu cea mai veche istorie din Dobrogea și singura cu blazon episcopal, o plantație reconfigurată acum 10 ani cu cele mai valoroase clone ale unor soiuri nobile, între care se remarcă Aligote-ul, care aici își manifestă cea mai expresivă tipicitate de soi. 

Alte vinuri care te-ar putea interesa