Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin roşu sec - Merlot 2017, 0.75L, JP Chenet

Merlot 2017, 0.75L, JP Chenet

33.36 Lei (TVA inclus)
JP Chenet Merlot este un vin roșu-purpuriu matur, cu arome de fructe roșii și negre, precum cireșe, zmeură și coacăze. Vin cu taninuri catifelate și persistență îndelungată a gustului. Se recomandă asocierea cu preparate din carne de pasăre și legume, brânzeturi. Temperatura recomandată de servire este de 15-17° C. 100% Merlot, ceea ce ... vezi mai mult
Franta
Roşu
Sec
2017
13%
Cod produs: 148     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Merlot 2017, 0.75L, JP Chenet

JP Chenet Merlot este un vin roșu-purpuriu matur, cu arome de fructe roșii și negre, precum cireșe, zmeură și coacăze. Vin cu taninuri catifelate și persistență îndelungată a gustului.

Se recomandă asocierea cu preparate din carne de pasăre și legume, brânzeturi.

Temperatura recomandată de servire este de 15-17° C.

100% Merlot, ceea ce îl face tipic şi foarte aromat. Stugurii din componenţa vinului au fost plantaţi în special pe soluri argilo-calcaroase şi pietroase. Strugurii se recoltează doar atunci când boabele sunt foarte coapte, apoi acestea sunt fermentate timp de 6 - 12 zile. Temperatura de fermentare este păstrată sub 32 °C, şi vinul este presat uşor. Este maturat în rezervoare. În cele din urmă este filtrat si îmbuteliat. Crama JP Chenet

În anul 1984, Joseph Helfrich, un artist-antreprenor, a proiectat o sticlă cu o formă revoluționară, un design îndrăznet, original. Sticla, botezată Joséphine, se distinge prin curbele sale inițiale: un gât înclinat și un corp generos. A fost o adevarată provocare la acea dată. În acest context piața de vinuri franțuzești este îmbogățită cu încă un nume: JP Chenet. La acea vreme, JP. Chenet a fost cunoscut sub numele de J.P. Chanel, după Jean-Paul Chanel, cel mai apropiat colaborator al lui Joseph Helfrich, care a contribuit activ la dezvoltarea JP. Chenet în întreaga lume. Succesul răsunător pe care l-au avut aceste vinuri excepționale din sudul Franței vorbește de la sine despre calitatea, expresivitatea și unicitatea sortimentelor. 

JP Chenet este cel mai bine vândut vin franțuzesc din lume. Brandul întruchipează imaginea vinului modern, plăcut, ușor de băut. 

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   merlot  -   jp chenet  -   merlot  -   vinuri france  -   vin jp chenet  -   merlot 2017  -   vin roşu sec  -