Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin roşu sec - Merlot de Purcari 2017, 0.75L, Purcari

Merlot de Purcari 2017, 0.75L, Purcari

41.70 Lei (TVA inclus)
Merlot de Purcari este asemenea catifelei – delicat la atingere, dar cu o structură complexă, care impresionează. De o culoare roşu-rubinie, se remarcă prin aromele fine de micşunea şi saftian. Gustul catifelat, cu o astringenţă plăcută şi cu nuanţe de stejar, mure şi trandafir este accentuat printr-un postgust de durată. Obţinut din struguri recoltaţi şi selectaţi ... vezi mai mult
Republica Moldova
Roşu
Sec
2017
13.5%
Cod produs: 153     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Merlot de Purcari 2017, 0.75L, Purcari

Merlot de Purcari este asemenea catifelei – delicat la atingere, dar cu o structură complexă, care impresionează.

De o culoare roşu-rubinie, se remarcă prin aromele fine de micşunea şi saftian. Gustul catifelat, cu o astringenţă plăcută şi cu nuanţe de stejar, mure şi trandafir este accentuat printr-un postgust de durată.

Obţinut din struguri recoltaţi şi selectaţi manual, vinificaţi prin metoda tradiţională. Maturat timp de 12 luni în barrique franțuzesc de stejar.

Se recomandă servirea alături de piept de raţă afumat, şnitel de curcan sau de viţel, biftec de porc sau gustări cu prosciutto.

Temperatura recomandată pentru consum este de 18-20 °С.Crama Purcari

În 2013, când Purcari numără aproape două secole de la fondare, a fost lansată noua sa imagine. Schimbarea reprezintă o nouă etapă în dezvoltarea vinăriei, fiind condiţionată de evoluţia intensă a acesteia din ultimii 10 ani. Podgoriile plantate în anul 2003-2004 au ajuns la maturitate, când calitatea strugurilor îşi atinge îndrăzneţ apogeul, iar vinul se manifestă în toată amploarea, devenind din ce în ce mai select.

Tocmai din acest motiv, readucerea în lumină a anului fondării vinăriei – 1827 – pune în evidenţă cele aproape două secole în care Purcari a reuşit nu doar să mențină standardele de calitate, dar şi valorile sale.

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   merlot de purcari  -   purcari  -   merlot  -   vinuri republic of moldova  -   vin purcari  -   merlot de purcari 2017  -   vin roşu sec  -