Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin rose sec - Cervus Magnus Monte Rose 2017, 0.75L, Crama Ceptura

Cervus Magnus Monte Rose 2017, 0.75L, Crama Ceptura

25.85 Lei (TVA inclus)
Cervus Magnus Monte Rose al cramei Ceptura este un vin sec, de culoare roz-chihlimbariu, obținut din struguri de soiul Cabernet Sauvignon. Surprinde prin prospețime și tanini ușori, completat de arome de fructe roșii de pădure. Gustativ, are o textură foarte delicată cu final lung. Nuanțele din buchet conferă vinului eleganță și rafinament.  Acompaniază perfect preparatele ... vezi mai mult
Romania
Rose
Sec
14%
Cod produs: 168     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Cervus Magnus Monte Rose 2017, 0.75L, Crama Ceptura

Cervus Magnus Monte Rose al cramei Ceptura este un vin sec, de culoare roz-chihlimbariu, obținut din struguri de soiul Cabernet Sauvignon. Surprinde prin prospețime și tanini ușori, completat de arome de fructe roșii de pădure. Gustativ, are o textură foarte delicată cu final lung. Nuanțele din buchet conferă vinului eleganță și rafinament. 

Acompaniază perfect preparatele din pește, aperitivele, salatele din crudități, carnea albă sau brânzeturile proaspete ușoare.

Se servește bine răcit. Crama Crama Ceptura

Povestea cramei Ceptura începe în 2005, la doar un an după începerea construcţiei cramei, atunci când s-a degustat primul lot de vin Crama Ceptura.

Azi, după 10 ani de existenţă, Crama Ceptura are o capacitate de producţie de 10 milioane de sticle pe an, o secţie de vinificare care asigură prelucrarea a 10.000 de tone de struguri pe sezon, o capacitate de păstrare de aproximativ 6 milioane de litri de vin şi echipament tehnologic sofisticat, de ultimă generaţie.

De mai bine de 10 ani, calităţile deosebite ale vinului produs la Crama Ceptura sunt apreciate nu doar de consumatorii din Romania, dar şi de amatorii acestei nobile băuturi de calitate de peste hotarele ţării. Din 2005, din inima podgoriei Dealu Mare, pleacă spre paharele amatorilor de vinuri, cele mai bune soiuri realizate de specialiştii cramei: Fetească Regală, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră, Merlot, Syrah, Muscat Ottonel, Pinot Noir.

Alte vinuri care te-ar putea interesa