Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin roşu sec - Chianti Riserva DOCG 2014, 0.75L, Piccini

Chianti Riserva DOCG 2014, 0.75L, Piccini

55.59 Lei (TVA inclus)
Piccini Chianti Riserva DOCG este un vin roșu rubiniu la culoare. Nas fructat, cireșe proaspete pe cerul gurii, indicii de condimente și note lemnoase; moale, neted și bine echilibrat, cu taninuri delicate. Poate fi asociat cu o varietate de alimente: brânzeturi, supe, fripturi.  Temperatura recomandată de servire este de 16-18° ... vezi mai mult
Italia
Roşu
Sec
2014
13%
Cod produs: 184     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Chianti Riserva DOCG 2014, 0.75L, Piccini

Piccini Chianti Riserva DOCG este un vin roșu rubiniu la culoare. Nas fructat, cireșe proaspete pe cerul gurii, indicii de condimente și note lemnoase; moale, neted și bine echilibrat, cu taninuri delicate.

Poate fi asociat cu o varietate de alimente: brânzeturi, supe, fripturi. 

Temperatura recomandată de servire este de 16-18° C.Crama Piccini

Tenute Piccini este o familie, o poveste a patru generații de pasiune, valoare și știință despre vin. Afacerea a fost fondată în 1882, în Toscana, cu doar 7 hectare de teren. Familia are acum alte patru proprietăți, dintre care trei sunt în Toscana: Villa al Cortile din Montalcino, Fattoria di Valiano în Chianti și Tenuta Moraia din Maremma. Cea mai nouă proprietate este Regio Cantina din Basilicata din sudul Italiei. Tenute Piccini reprezintă 10% din întreaga producție a Chianti și este distribuită în mai mult de 70 de țări; aproape 80% din vinurile familiei Piccini sunt consumate în afara Italiei.

Vinurile cele mai proeminente ale familiei Piccini sunt selecția vinurilor Chianti DOCG, inclusiv riserva, superiore și classico,. Sangiovese este varietatea dominantă de struguri roșii, care este, de asemenea, foarte apreciată în selecția sa Brunello di Montalcino IGT. 

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   chianti riserva docg  -   piccini  -   sangiovese  -   vinuri italy  -   vin piccini  -   chianti riserva docg 2014  -   vin roşu sec  -