Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin roşu sec - Mirachi Cabernet Sauvignon 2016, 0.75L, Crama Histria

Mirachi Cabernet Sauvignon 2016, 0.75L, Crama Histria

33.97 Lei (TVA inclus)
Fiecare picătură de vin Mirachi Cabernet Sauvignon 2016 de la Crama Histria provine numai din struguri cultivați pe plantația noastră, de pe colinele însorite ale Dobrogei, în apropierea cetății Histria. Copți sub razele soarelui dobrogean și mângâiați de briza Marii Negre, strugurii de Cabernet Sauvignon au fost culeși la maturitate deplina și sortați ... vezi mai mult
Romania
Roşu
Sec
14%
Cod produs: 224     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Mirachi Cabernet Sauvignon 2016, 0.75L, Crama Histria

Fiecare picătură de vin Mirachi Cabernet Sauvignon 2016 de la Crama Histria provine numai din struguri cultivați pe plantația noastră, de pe colinele însorite ale Dobrogei, în apropierea cetății Histria. Copți sub razele soarelui dobrogean și mângâiați de briza Marii Negre, strugurii de Cabernet Sauvignon au fost culeși la maturitate deplina și sortați manual în plantația noastră.


Vinul Mirachi Cabernet Sauvignon 2016 de la Crama Histria se remarca prin gustul de vișine putrede și coacăze, cu o lemnuozitate bine integrată, taninuri ferme cu aciditate medie, delicat condimentat pe final și cu gust remanent intens.

Mâncăruri recomandate: Mâncăruri robuste preparate din carne roșie, pulpă de miel la cuptor, ruladă de vițel, precum și brânzeturi maturate sau pastramă de oaie.

Temperatura de servire este de 16°-18°C.Crama Crama Histria

Povestea care incepe inca din zilele in care zidurile cetatii Histria rasunau de cantec si veselie, de versuri mestesugite si licori magice, toate inchinate zeului Dionysos.

Povestea nu incepe cu noi. Incepe cu o bucata de pamant, cu raze de soare si valurile marii, cu maini batatorite de truda, de vreme rea sau buna, de vant sau ploaie. Noi doar o continuam. Adaugam fila cu fila, bob cu bob, picatura cu picatura.

Crama Histria – o noua fila in vechile povesti.

Alte vinuri care te-ar putea interesa