Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin alb sec - Terra Alba 2015, 0.75L, Clos des Colombes

Terra Alba 2015, 0.75L, Clos des Colombes

82.69 Lei (TVA inclus)
Clos des Colombes Terra Alba este un vin nou, în care s-au adăugat câțiva litri de Sauvignon Blanc și Muscat Ottonel față de asamblajul tradițional de Fetească Albă - Riesling. Este un vin tânăr, aromatic și bogat, gustul de lemn fiind foarte discret. Clos de Colombes Terra Alba poate fi servit alături de preparate pe baza de carne albă, pește sau din bucătăria ... vezi mai mult
Cod produs: 268     Disponibilitate: STOC LIMITAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Terra Alba 2015, 0.75L, Clos des Colombes

Clos des Colombes Terra Alba este un vin nou, în care s-au adăugat câțiva litri de Sauvignon Blanc și Muscat Ottonel față de asamblajul tradițional de Fetească Albă - Riesling. Este un vin tânăr, aromatic și bogat, gustul de lemn fiind foarte discret.

Clos de Colombes Terra Alba poate fi servit alături de preparate pe baza de carne albă, pește sau din bucătăria asiatică. Se poate savura și alături de un desert din lapte de cocos și fructe exotice.

Temperatura de servire recomandată este de 9-11° C.Crama Clos des Colombes

DOMENIILE CLOS DES COLOMBES sunt rezultatul unui vis nebunesc al lui Anne Marie Rosenberg, care a transformat o veche fermă, situată la malul Mării Negre, într-un domeniu viticol. 

Un vin bun nu poate exista fără un pământ bun și fără o muncă riguroasă în vie. 

Viile au fost plantate, în jurul proprietății, în 2007 și 2008 pe un sol special numit terra rossa, care produce struguri foarte marcați de solul -terroir- în care radaciniile se înfig lent și adânc, căutând umiditatea și nutrimentele necesare unei bune dezvoltări.

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   terra alba  -   clos des colombes  -   feteasca alba  -   riesling de rhin  -   vinuri romania  -   vin clos des colombes  -   terra alba 2015  -   vin alb sec  -