Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin roşu sec - Terra Rossa 2013, 0.75L, Clos des Colombes

Terra Rossa 2013, 0.75L, Clos des Colombes

89.99 Lei (TVA inclus)
Clos des Colombes Terra Rossa este un asamblaj clasic de Cabernet Sauvignon, Merlot și Fetească Neagră, la care s-au adăugat mici cantități de Syrah și Pinot Noir, pentru un rezultat excepțional. Vinul a stat 4 ani în baric și își continuă învechirea în sticlă minunat. Gustul lui este intens, de fructe roșii bine coapte, cu taninuri echilibrate, ce ne oferă ... vezi mai mult
Cod produs: 269     Disponibilitate: STOC LIMITAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Terra Rossa 2013, 0.75L, Clos des Colombes

Clos des Colombes Terra Rossa este un asamblaj clasic de Cabernet Sauvignon, Merlot și Fetească Neagră, la care s-au adăugat mici cantități de Syrah și Pinot Noir, pentru un rezultat excepțional. Vinul a stat 4 ani în baric și își continuă învechirea în sticlă minunat. Gustul lui este intens, de fructe roșii bine coapte, cu taninuri echilibrate, ce ne oferă un postgust prelungit. 

Clos des Colombes Terra Rossa poate fi servit alături de carne la grătar, legume sau ciocolată neagră.

Temperatura recomandată de servire este de 13-15°C.Crama Clos des Colombes

DOMENIILE CLOS DES COLOMBES sunt rezultatul unui vis nebunesc al lui Anne Marie Rosenberg, care a transformat o veche fermă, situată la malul Mării Negre, într-un domeniu viticol. 

Un vin bun nu poate exista fără un pământ bun și fără o muncă riguroasă în vie. 

Viile au fost plantate, în jurul proprietății, în 2007 și 2008 pe un sol special numit terra rossa, care produce struguri foarte marcați de solul -terroir- în care radaciniile se înfig lent și adânc, căutând umiditatea și nutrimentele necesare unei bune dezvoltări.

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   terra rossa  -   clos des colombes  -   cabernet sauvignon  -   feteasca regala  -   merlot  -   vinuri romania  -   vin clos des colombes  -   terra rossa 2013  -   vin roşu sec  -