Clos des Colombes Terra Rossa este un asamblaj clasic de Cabernet Sauvignon, Merlot și Fetească Neagră, la care s-au adăugat mici cantități de Syrah și Pinot Noir, pentru un rezultat excepțional. Vinul a stat 4 ani în baric și își continuă învechirea în sticlă minunat. Gustul lui este intens, de fructe roșii bine coapte, cu taninuri echilibrate, ce ne oferă un postgust prelungit.
Clos des Colombes Terra Rossa poate fi servit alături de carne la grătar, legume sau ciocolată neagră.
Temperatura recomandată de servire este de 13-15°C.
DOMENIILE CLOS DES COLOMBES sunt rezultatul unui vis nebunesc al lui Anne Marie Rosenberg, care a transformat o veche fermă, situată la malul Mării Negre, într-un domeniu viticol.
Un vin bun nu poate exista fără un pământ bun și fără o muncă riguroasă în vie.
Viile au fost plantate, în jurul proprietății, în 2007 și 2008 pe un sol special numit terra rossa, care produce struguri foarte marcați de solul -terroir- în care radaciniile se înfig lent și adânc, căutând umiditatea și nutrimentele necesare unei bune dezvoltări.