Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin alb sec - Sereine 2016, 0.75L, Clos des Colombes

Sereine 2016, 0.75L, Clos des Colombes

72.44 Lei (TVA inclus)
Clos des Colombes Sereine este un vin alb foarte fin și aromat, cu un miros irezistibil de brioșă. Gustul lui ne surprinde cu arome îmbietoare de piersici și caise, dar și de condimente precum vanilie sau piper alb. Clos des Colombes Sereine poate fi servit alături de terrine cu foie gras, homar cu un sos lejer cu șofran, pește alb (calcan, biban) cu hribi, curry de pui sau ... vezi mai mult
Alb
Sec
2016
13%
Cod produs: 271     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Sereine 2016, 0.75L, Clos des Colombes

Clos des Colombes Sereine este un vin alb foarte fin și aromat, cu un miros irezistibil de brioșă. Gustul lui ne surprinde cu arome îmbietoare de piersici și caise, dar și de condimente precum vanilie sau piper alb.

Clos des Colombes Sereine poate fi servit alături de terrine cu foie gras, homar cu un sos lejer cu șofran, pește alb (calcan, biban) cu hribi, curry de pui sau de miel, brânzeturi. Poate fi asociat cu succes și cu un desert precum panna cotta cu lavandă și caise.

Temperatura recomandată de servire este de 9-10°C.Crama Clos des Colombes

DOMENIILE CLOS DES COLOMBES sunt rezultatul unui vis nebunesc al lui Anne Marie Rosenberg, care a transformat o veche fermă, situată la malul Mării Negre, într-un domeniu viticol. 

Un vin bun nu poate exista fără un pământ bun și fără o muncă riguroasă în vie. 

Viile au fost plantate, în jurul proprietății, în 2007 și 2008 pe un sol special numit terra rossa, care produce struguri foarte marcați de solul -terroir- în care radaciniile se înfig lent și adânc, căutând umiditatea și nutrimentele necesare unei bune dezvoltări.

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   sereine  -   clos des colombes  -   viognier  -   vinuri romania  -   vin clos des colombes  -   sereine 2016  -   vin alb sec  -