Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin roşu sec - Cuvee Renaissance Rosu 2016, 0.75L, Clos des Colombes

Cuvee Renaissance Rosu 2016, 0.75L, Clos des Colombes

148.29 Lei (TVA inclus)
Clos des Colombes Cuvee Renaissance Roșu este un vin unic, deosebit din toate punctele de vedere, de la ceara achiziționată de la parfumierii francezi, la eticheta scrisă manual de către Anne Marie Rosenberg. Un vin elegant, de o culoare rubinie, caracteristic soiului Fetească Neagră, ce are un nas complex, plin de condimente și un gust ce ne încânta ... vezi mai mult
Roşu
Sec
14%
Cod produs: 277     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Cuvee Renaissance Rosu 2016, 0.75L, Clos des Colombes

Clos des Colombes Cuvee Renaissance Roșu este un vin unic, deosebit din toate punctele de vedere, de la ceara achiziționată de la parfumierii francezi, la eticheta scrisă manual de către Anne Marie Rosenberg. Un vin elegant, de o culoare rubinie, caracteristic soiului Fetească Neagră, ce are un nas complex, plin de condimente și un gust ce ne încânta cu arome de prune și fructe roșii bine coapte.

Clos des Colombes Cuvee Renaissance Roșu poate fi servit alături de preparate din carne de vită, miel sau porc, gătite cu sosuri complexe, brânzeturi maturate. 

Clos des Colombes Cuvee Renaissance Roșu s-a creat într-o cantitate redusă, de un singur baric.

Temperatura recomandată de servire este de 14-16°C.Crama Clos des Colombes

DOMENIILE CLOS DES COLOMBES sunt rezultatul unui vis nebunesc al lui Anne Marie Rosenberg, care a transformat o veche fermă, situată la malul Mării Negre, într-un domeniu viticol. 

Un vin bun nu poate exista fără un pământ bun și fără o muncă riguroasă în vie. 

Viile au fost plantate, în jurul proprietății, în 2007 și 2008 pe un sol special numit terra rossa, care produce struguri foarte marcați de solul -terroir- în care radaciniile se înfig lent și adânc, căutând umiditatea și nutrimentele necesare unei bune dezvoltări.

Alte vinuri care te-ar putea interesa