Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin rose sec - Cabernet Sauvignon Rose 2018, 0.75L, Castel Mimi

Cabernet Sauvignon Rose 2018, 0.75L, Castel Mimi

39.86 Lei (TVA inclus)
Castel Mimi Cabernet Sauvignon Rose este un vin delicat și echilibrat. Un mix frumos dintre parfumuri florale și arome de căpșune. De o culoarea „roz-antic”, vinul are un gust plin cu o aciditate echilibrată, ce maschează ușor senzația de dulce. Caracterul tânăr al vinului scoate în evidență notele de barbaris. Castel Mimi Cabernet Sauvignon Rose este ... vezi mai mult
Republica Moldova
Rose
Sec
13%
Cod produs: 301     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Cabernet Sauvignon Rose 2018, 0.75L, Castel Mimi

Castel Mimi Cabernet Sauvignon Rose este un vin delicat și echilibrat. Un mix frumos dintre parfumuri florale și arome de căpșune. De o culoarea „roz-antic”, vinul are un gust plin cu o aciditate echilibrată, ce maschează ușor senzația de dulce. Caracterul tânăr al vinului scoate în evidență notele de barbaris.

Castel Mimi Cabernet Sauvignon Rose este servit la o temperatură de +10°c- +12°c alături de bruschette și pateuri, fructe de mare, langusta sau pește la grătar.Crama Castel Mimi

Legendele sunt scrise de oameni mari, cu pasiuni pentru lucruri frumoase. Una dintre aceste personalități este Constantin Mimi, ultimul guvernator al Basarabiei din perioada dominației țariste dar și un vinificator ilustru al secolui XX. El şi-a dedicat viaţa viţei de vie și fiind purtat de această pasiune a reușit să edifice primul chateau din țară.

Castelul din cele mai vechi timpuri a dat viață unor vinuri excepționale și a reprezentat epicentrul unui proces intensiv de modernizare al întregului sector vinicol național. Datorită acțiunelor prompte a boierului Mimi industria vitivinicolă a fost salvată de câteva ori, astfel ca Moldova să poată fi astăzi pintre liderii mondiali producători de vin.

Alte vinuri care te-ar putea interesa