Clos des Colombes Cuvee Omuleț de Lemn este un cupaj între un soi autohton și unul internațional: Fetească Neagră și Syrah. Este un vin onctuos, cu un nas plin de fructe roșii aproape confiate, cu arome de zmeură, prune și fructe negre.
Clos des Colombes Cuvee Omuleț de Lemn poate fi asociat cu preparate din bucătăria mediteraneană: tajine, musaca, humus, miel cu cimbru.
Temperatura recomandată de servire este de 14-16°C.
DOMENIILE CLOS DES COLOMBES sunt rezultatul unui vis nebunesc al lui Anne Marie Rosenberg, care a transformat o veche fermă, situată la malul Mării Negre, într-un domeniu viticol.
Un vin bun nu poate exista fără un pământ bun și fără o muncă riguroasă în vie.
Viile au fost plantate, în jurul proprietății, în 2007 și 2008 pe un sol special numit terra rossa, care produce struguri foarte marcați de solul -terroir- în care radaciniile se înfig lent și adânc, căutând umiditatea și nutrimentele necesare unei bune dezvoltări.