Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin roşu sec - Cuvee Omulet de Lemn 2014, 0.75L, Clos des Colombes

Cuvee Omulet de Lemn 2014, 0.75L, Clos des Colombes

98.86 Lei (TVA inclus)
Clos des Colombes Cuvee Omuleț de Lemn este un cupaj între un soi autohton și unul internațional: Fetească Neagră și Syrah. Este un vin onctuos, cu un nas plin de fructe roșii aproape confiate, cu arome de zmeură, prune și fructe negre. Clos des Colombes Cuvee Omuleț de Lemn poate fi asociat cu preparate din bucătăria mediteraneană: tajine, musaca, humus, miel cu ... vezi mai mult
Roşu
Sec
13%
Cod produs: 313     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Cuvee Omulet de Lemn 2014, 0.75L, Clos des Colombes

Clos des Colombes Cuvee Omuleț de Lemn este un cupaj între un soi autohton și unul internațional: Fetească Neagră și Syrah. Este un vin onctuos, cu un nas plin de fructe roșii aproape confiate, cu arome de zmeură, prune și fructe negre.

Clos des Colombes Cuvee Omuleț de Lemn poate fi asociat cu preparate din bucătăria mediteraneană: tajine, musaca, humus, miel cu cimbru.

Temperatura recomandată de servire este de 14-16°C.Crama Clos des Colombes

DOMENIILE CLOS DES COLOMBES sunt rezultatul unui vis nebunesc al lui Anne Marie Rosenberg, care a transformat o veche fermă, situată la malul Mării Negre, într-un domeniu viticol. 

Un vin bun nu poate exista fără un pământ bun și fără o muncă riguroasă în vie. 

Viile au fost plantate, în jurul proprietății, în 2007 și 2008 pe un sol special numit terra rossa, care produce struguri foarte marcați de solul -terroir- în care radaciniile se înfig lent și adânc, căutând umiditatea și nutrimentele necesare unei bune dezvoltări.

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   cuvee omulet de lemn  -   clos des colombes  -   feteasca neagra  -   syrah  -   vinuri romania  -   vin clos des colombes  -   cuvee omulet de lemn 2014  -   vin roşu sec  -