Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin roşu sec - Taking Root Cabernet Sauvignon 2017, 0.75L, Radacini

Taking Root Cabernet Sauvignon 2017, 0.75L, Radacini

39.53 Lei (TVA inclus)
Taking Root Cabernet Sauvignon de la Radacini este un vin roșu proaspăt, nebaricat și bine echilibrat. Buchet bogat, intens, cu arome distincte de fructe negre ușor uscate. Gust puternic și echilibrat cu note de fructe negre bine coapte. Poate fi servit alături de preparate la grătar, carne roșie, vânat, brânzeturi vechi, deserturi cu ... vezi mai mult
Romania
Roşu
Sec
13%
Cod produs: 360     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Taking Root Cabernet Sauvignon 2017, 0.75L, Radacini

Taking Root Cabernet Sauvignon de la Radacini este un vin roșu proaspăt, nebaricat și bine echilibrat. Buchet bogat, intens, cu arome distincte de fructe negre ușor uscate. Gust puternic și echilibrat cu note de fructe negre bine coapte.

Poate fi servit alături de preparate la grătar, carne roșie, vânat, brânzeturi vechi, deserturi cu ciocolată.Crama Radacini

Radacini nu tinde să impresioneze cu tradiții seculare sau moșii cu beciuri subterane. Cel mai de preț într-un vin bun este buchetul gustului atât de expresiv încât se cere a fi savurat cu ochii închiși de plăcere.

Radacini reprezintă convingerea fundamentală că un vin bun este vinul ce vorbește de la sine. Gustă-l, savurează-l și vei înțelege de ce crama se mândrește cu el atât de mult.

Alte vinuri care te-ar putea interesa