R.R. - Riesling de Rhin de la Crama Bauer a avut parte de o recoltă ideală, cu struguri sănătoși și complet copți. După presarea directă, mustul a rămas aproximativ 72 ore pentru clarificare înainte de a fi tras și fermentat în cisterne de inox fără drojdii selecționate. O fermentație foarte lungă, dar ușor de gestionat – mai mult de 10 săptămâni – a ajutat să la creearea unui Riesling demi-dulce foarte complex și profund, cu o aciditate susținută și un potențial foarte mare de învechire.
Să nu fiți surpinși sau speriați de “demi-dulce” - R.R. - Riesling de Rhin de la Crama Bauer este un Riesling clasic cu rest de zahăr, ceea ce înseamnă că nu este nimic greoi. Este și va fi mereu un partener de încredere pentru multe situații și diferite preparate. Doar să ii dați răgaz o ora în carafă, la rece, înainte de a fi consumat, pentru că este încă tânăr.
La Dragasani, judetul Valcea, pe varf de deal, in mijlocul unei naturi impresionant de bogate, aproape neatinsa, Oliver si Raluca Bauer si-au transformat in realitate visul lor dintotdeauna: o crama mica unde pot da mana libera creativitatii.
Toate vinurile Cramei Bauer provin de pe o singura plantatie de vie veche, chiar si de peste 40 de ani, sunt produse in editie limitata si sunt monovarietale, crama neavand in portofoliu niciun cupaj.