De culoare roșu-rubiniu intens, Cepari Cabernet Sauvignon ne răsfață cu un parfum de o tipicitate remarcabilă și o complexitate de arome ce definesc stafidele, coacăzele negre și afinele completate armonios cu vanilie. O structură generoasă și rafinată, cu tanini fini și catifelați. Eleganță și personalitate. Gustul vioi și bogat se încheie cu o astringență fermă, dar placută, caracteristică soiului, dar mai ales vinurilor cu minimul de intervenții tehnologice.
Poate fi asociat cu carne rosie, paste cu sos rosu, brânzeturi.
Temperatura recomandată de servire este 18-20° C.
Crama Cepari este o emblemă creată de pasiunea pentru vin a enologului Ilarie Prioteasa. Ucenicia ca stagiar în vechile crame ale Drăgăşanului a fost continuată la nivel profesional în crama proprie, concepută după standardele moderne mereu în schimbare ale domeniului. Investiţiile în plantaţii, tehnologie, oameni şi promovare încearcă să rescrie o continuitate a istoriei vinului pentru zona de originea soiului Crâmpoşie.