Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin alb sec - Caii de la Letea Chardonnay Editie Limitata 2017, 0.75L, Via Viticola Sarica Niculitel

Caii de la Letea Chardonnay Editie Limitata 2017, 0.75L, Via Viticola Sarica Niculitel

52.45 Lei (TVA inclus)
Caii de la Letea Chardonnay Ediție Limitată de la Via Viticola Sarica Niculițel este un vin alb sec, delicat, fructos. Gust catifelat cu note de fructe exotice galbene și post-gust remarcabil.  Poate fi asociat cu carne albă la cuptor cu smântână sau unt, plăcintă cu brânză dulce și stafide.  Temperatura ... vezi mai mult
Alb
Sec
2017
13%
Cod produs: 59     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Caii de la Letea Chardonnay Editie Limitata 2017, 0.75L, Via Viticola Sarica Niculitel

Caii de la Letea Chardonnay Ediție Limitată de la Via Viticola Sarica Niculițel este un vin alb sec, delicat, fructos. Gust catifelat cu note de fructe exotice galbene și post-gust remarcabil. 

Poate fi asociat cu carne albă la cuptor cu smântână sau unt, plăcintă cu brânză dulce și stafide. 

Temperatura recomandată de servire este 10° C.

Această gamă de vinuri reprezintă segmentul ultra-premium al portofoliului companiei Via Viticola Sarica Niculițel. Atent selectate din vie până în cramă și, mai departe, până în pivnița unde au fost maturate, aceste vinuri se remarcă prin expresivitate, prin aroma unică și prin gustul plin de forță. Fiecare în parte este un vin memorabil, reprezentativ pentru potențialul istoricei podgorii Sarica Niculițel. Sunt vinuri exclusiviste disponibile doar în loturi de circa 5.000 de sticle.

Savurând vinurile Sarica, gusti din istoria de milioane de ani a Munților Măcin, ce abundă în minerale și calcare, scăldați fiind, din abundență, de căldura și lumina soarelui.Crama Via Viticola Sarica Niculitel

Vinurile de Sarica Niculițel au o identitate bine conturată care le asigură un specific unic și le diferențiază de celelalte vinuri existente în prezent pe piață: un terroir unic, o podgorie cu cea mai veche istorie din Dobrogea și singura cu blazon episcopal, o plantație reconfigurată acum 10 ani cu cele mai valoroase clone ale unor soiuri nobile, între care se remarcă Aligote-ul, care aici își manifestă cea mai expresivă tipicitate de soi. 

Alte vinuri care te-ar putea interesa