Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin roşu sec - Vinul Cavalerului Cabernet Sauvignon 2015, 0.75L, SERVE

Vinul Cavalerului Cabernet Sauvignon 2015, 0.75L, SERVE

39.55 Lei (TVA inclus)
Vinul Cavalerului Cabernet Sauvignon 2013 de la crama SERVE, obținut din struguri selecționați și culeși manual, a fost parțial baricat timp de 12 luni, pentru a obține echilibrul corect între aromele intense de fructe roșii și taninii puternici. Rezultatul este un vin elegant, cu arome de coacăze negre și vanilie, cu aciditate discretă, ce exprimă caracteristicile tipice ale ... vezi mai mult
Romania
Roşu
Sec
13%
Cod produs: 77     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Vinul Cavalerului Cabernet Sauvignon 2015, 0.75L, SERVE

Vinul Cavalerului Cabernet Sauvignon 2013 de la crama SERVE, obținut din struguri selecționați și culeși manual, a fost parțial baricat timp de 12 luni, pentru a obține echilibrul corect între aromele intense de fructe roșii și taninii puternici. Rezultatul este un vin elegant, cu arome de coacăze negre și vanilie, cu aciditate discretă, ce exprimă caracteristicile tipice ale acestui soi.

Vă recomandăm să serviți acest vin la o temperatură de 18 ⁰C, în compania unor preparate din carne roșie cu sos, vânat sau brânzeturi.


Păstrat în condiții optime de temperatură, lumină și umiditate, acest vin are un potenţial de învechire de 6-8 ani.Crama SERVE

După o perioadă de început (1995 – 2001) în care am lucrat cu echipamentele și utilajele montate într-o cramă déjà existentă, am construit o cramă complet nouă pe un amplasament din Ceptura, situat în apropierea viilor noastre. Construcția a început în anul 2000 și prima îmbuteliere a avut loc în 2001, prima recoltă vinificându-se în anul 2002. Crama noastră se caracterizează prin suplețe în utilizare și combinația între modern și tradițional ca tehnici și echipamente utilizate.
De-a lungul anilor, am mărit succesiv capacitatea cramei, urmărind adaptarea de tehnici moderne de vinificare. Astfel, în 2005 am completat capacitatea de prelucrare la strugurii albi, cu 2700 hl în inox, iar în anul 2007 am mărit capacitatea de stocare la temperatură controlată (hala climatizată dotată cu 2000 hl capacitate de stocaj în vase din inox) și am construit și amenajat un spațiu pentru maturarea vinului în butoaie de stejar, de asemenea climatizat, cu o capacitate de 1000 hl.

Alte vinuri care te-ar putea interesa