Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin roşu sec - Costasera Amarone Classico DOCG 2012, 0.75L, Masi

Costasera Amarone Classico DOCG 2012, 0.75L, Masi

312.33 Lei (TVA inclus)
Masi Costasera Amarone Classico DOCG este un vin roșu închis, cu nuanțe violete. Buchet puternic de fructe coapte, prune și cireșe, cu arome atractive de cafea și cacao. Gust echilibrat, cu tanini moi. Vinul are constituția naturală pentru a se menține puternic în următorul deceniu. Poate fi asociat cu preparate din carne, paste cu sos pesto, ... vezi mai mult
Italia
Roşu
Sec
15%
Cod produs: 186     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Costasera Amarone Classico DOCG 2012, 0.75L, Masi

Masi Costasera Amarone Classico DOCG este un vin roșu închis, cu nuanțe violete. Buchet puternic de fructe coapte, prune și cireșe, cu arome atractive de cafea și cacao. Gust echilibrat, cu tanini moi. Vinul are constituția naturală pentru a se menține puternic în următorul deceniu.

Poate fi asociat cu preparate din carne, paste cu sos pesto, brânzeturi. 

Temperatura recomandată de consum este de 18-20° C.Crama Masi

Masi face ceea ce Sandro Boscaini, președinte și director al companiei,îi place să numească "vinuri moderne cu o inimă străveche", folosind actualizări tehnologice constante. Astăzi, Masi este un lider în producția de Amarone. 

Masi a câștigat recent premiul Best of Wine Tourism "pentru crearea unei călătorii de experiență în vin și transformarea acesteia într-o oportunitate de cunoaștere, explorare și relaxare", care a intrat astfel în rețeaua globală Great Wine Capitals. Acesta este alăturat titlului de prestigiu al "Vinăriei Anului 2018" din ghidul Gambero Rosso.

Alte vinuri care te-ar putea interesa

  -   costasera amarone classico docg  -   masi  -   corvina  -   molinara  -   rondinella  -   vinuri italy  -   vin masi  -   costasera amarone classico docg 2012  -   vin roşu sec  -