Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin alb sec - Cuvee Renaissance Alb 2016, 0.75L, Clos des Colombes

Cuvee Renaissance Alb 2016, 0.75L, Clos des Colombes

125.99 Lei (TVA inclus)
Clos des Colombes Cuvee Renaissance Alb este un vin unic, deosebit din toate punctele de vedere, de la ceara achiziționată de la parfumierii francezi, la eticheta scrisă manual de către Anne Marie Rosenberg. Este un vin cu un nas expresiv, bine structurat și rotund, caracteristici preluate din maturitatea soiului Riesling Italian. Gustul lui ... vezi mai mult
Alb
Sec
13%
Cod produs: 275     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Cuvee Renaissance Alb 2016, 0.75L, Clos des Colombes

Clos des Colombes Cuvee Renaissance Alb este un vin unic, deosebit din toate punctele de vedere, de la ceara achiziționată de la parfumierii francezi, la eticheta scrisă manual de către Anne Marie Rosenberg. Este un vin cu un nas expresiv, bine structurat și rotund, caracteristici preluate din maturitatea soiului Riesling Italian. Gustul lui ne surpinde cu arome de migdale prăjite, miere și condimente dulci, un deliciu pe cerul gurii. 

Clos des Colombes Cuvee Renaissance Alb poate fi servit alături de preparate din carne albă, fucte de mare și peste, brânzeturi maturate sau chiar deserturi cu fructe exotice.

Clos des Colombes Cuvee Renaissance Alb s-a creat într-o cantitate redusă, de un singur baric.

Temperatura recomandată de servire este de 9-11°C.Crama Clos des Colombes

DOMENIILE CLOS DES COLOMBES sunt rezultatul unui vis nebunesc al lui Anne Marie Rosenberg, care a transformat o veche fermă, situată la malul Mării Negre, într-un domeniu viticol. 

Un vin bun nu poate exista fără un pământ bun și fără o muncă riguroasă în vie. 

Viile au fost plantate, în jurul proprietății, în 2007 și 2008 pe un sol special numit terra rossa, care produce struguri foarte marcați de solul -terroir- în care radaciniile se înfig lent și adânc, căutând umiditatea și nutrimentele necesare unei bune dezvoltări.

Alte vinuri care te-ar putea interesa