Categorii speciale

Neautentificat
  office@winein.ro   0741153454
Romana

Vin alb sec - Cuvee Printesa si Bobul de Mazare 2016, 0.75L, Clos des Colombes

Cuvee Printesa si Bobul de Mazare 2016, 0.75L, Clos des Colombes

83.99 Lei (TVA inclus)
Clos des Colombes Cuvee Prințesa și Bobul de Mazăre este un asamblaj între soiurile autohtone și cele internaționale. Mariajul dintre Fetească Albă și puțin Riesling Italian și Pinot Gris au rezultat un vin cu note florale, cu un gust de fructe albe bine coapte, precum pere, piersici, gutui, și o aromă minunată de vanilie. Clos des Colombes Cuvee Prințesa și ... vezi mai mult
Cod produs: 274     Disponibilitate: STOC EPUIZAT      Livrare: GRATUITĂ peste 300 Lei

Vinul Cuvee Printesa si Bobul de Mazare 2016, 0.75L, Clos des Colombes

Clos des Colombes Cuvee Prințesa și Bobul de Mazăre este un asamblaj între soiurile autohtone și cele internaționale. Mariajul dintre Fetească Albă și puțin Riesling Italian și Pinot Gris au rezultat un vin cu note florale, cu un gust de fructe albe bine coapte, precum pere, piersici, gutui, și o aromă minunată de vanilie.

Clos des Colombes Cuvee Prințesa și Bobul de Mazăre poate fi servit alături de preparate din pește sau carne albă, caviar, garnituri pe bază de legume, precum sparanghelul, sau chiar și de diverse deserturi cu fructe.

Temperatura recomandată de servire este de 10-12°C.Crama Clos des Colombes

DOMENIILE CLOS DES COLOMBES sunt rezultatul unui vis nebunesc al lui Anne Marie Rosenberg, care a transformat o veche fermă, situată la malul Mării Negre, într-un domeniu viticol. 

Un vin bun nu poate exista fără un pământ bun și fără o muncă riguroasă în vie. 

Viile au fost plantate, în jurul proprietății, în 2007 și 2008 pe un sol special numit terra rossa, care produce struguri foarte marcați de solul -terroir- în care radaciniile se înfig lent și adânc, căutând umiditatea și nutrimentele necesare unei bune dezvoltări.

Alte vinuri care te-ar putea interesa